Sådan får du mere musik ind i hverdagen

(sponsoreret indhold)

Musik, i hvert fald visse typer eller genre, er beviseligt med til at dulme stress og gøre os i bedre humør. Men hvordan får man inkorporeret mere musik i sin hverdag? Det guider vi dig til i nedenstående tekst.

Start med at finde en musiktjeneste med et stort og bredt udvalg, på den måde kan du let lave personlige playlister, som du kan vælge imellem, alt efter hvilket humør du er i. Sæt musik på når du er i bad om morgenen, og gør det til en vane at danse rundt til musik mens du laver aftensmad, det gør de sure pligter en hel del sjovere.

Musik er også en glimrende motivator på en løbetur eller til et tungt træningspas. Omvendt kan musik også hjælpe dig med at komme helt ned i gear og falde til ro inden en yoga time eller en meditations session.

Lær også med fordel dine børn at holde af musik fra en tidlig alder. Flere forskere peger faktisk på, at babyer har godt af at lytte til afdæmpet musik allerede mens de ligger i maven. Syng med din børn, og gør svære situationer sjove. Lav jeres egen godnatsang, gå i bad sang, børste tænder sang osv. Det er umuligt at synge og være sur på samme tid.

Hør musik til og fra jobbet, når du sidder i bilen eller på cyklen, eller lyt til beroligende lydbånd. Du ved bedst, hvad der fungerer for dig.

Er du selvstændig erhvervsdrivende som for eksempel butiksejer, så spil også musik mens du er på arbejde. Vær blot opmærksom på, at man skal huske at betale for at afspille musik på offentlige steder, som en butik eller restaurant jo er. Det betyder også at betaling til musik, skal bogføres som en udgift i dit regnskab. Måske spørger du dig selv, momsafregning hvordan? Alt det kan en revisor eller bogholder hjælpe dig med, så du er sikker på at holde styr på virksomhedens regnskaber.

Når først du har gjort musik til en fast del af din hverdag, vil du med garanti hurtigt mærke dets positive effekt på dit humør og generelle velvære.

Share