Sådan får du råd til nye musikinstrumenter

(sponsoreret indhold)

Holder du af at spille guitar eller klaver? Musikinstrumenter har aldrig været billige, måske med undtagelse af blokfløjten fra 4. klasse eller guitaren fra Fætter BR. Derfor findes der mange musikelskende iblandt os, som ikke får udlevet drømmen om den splinternye guitar eller violin.

Du kan dog heldigvis få råd til det nye instrument ved at lave lidt om på rutinerne i hverdagen, så følg med herunder og få gode råd skrevet ned i notesbogen.

Adskil behov og ønsker

Det kan være noget så svært at skelne mellem behov og ønsker i den materielle verden, vi befinder os i, men hvis du skal gøre dig nogen som helst forhåbning om at kunne betale for klaveret i musikforretningen, bliver du nødt til at sætte dig ned og kigge på budgettet.

Brug en hverdagsaften på at få et overblik over dine forskellige udgifter, og vær herefter kritisk under gennemgangen af listen. Selvfølgelig går det ikke at stoppe mobilabonnementet og annullere indboforsikringen, men Netflix-abonnementet og andre lignende streamingtjenester kan sagtens få en pause på et par måneder eller flere, hvis drømmeinstrumentet skal købes og tages i brug.

Overvej billige forbrugslån

Hvis lysten og viljestyrken ikke kan findes frem i forbindelse med annulleringen af Netflix-abonnementet, kan du heldigvis få råd til det nye musikinstrument ved hjælp af andre metoder. En af disse lyder på forbrugslån, hvilket er lån, som du netop kan bruge på de splinternye musikinstrumenter.

Forskellige online låneudbydere tilbyder i denne forbindelse billige forbrugslån, som du kan betale tilbage over en forholdsvis lang periode. Husk dog på, at du selvfølgelig skal være i stand til at betale lånet tilbage på et tidspunkt, så du derfor alligevel skal ændre lidt på forbrugsvanerne. Ønsker du at læse mere omkring billige forbrugslån til det nye musikinstrument, kan du klikke på dette link.

Kig nærmere på brugte instrumenter

I stedet for at gå hen i den lokale musikforretning for herefter at udpege det dyreste keyboard i butikken, er der god grund til at få øjnene op for brugt-markedet indenfor musikinstrumenter. Selvom en brugt guitar virker som en nedgradering, findes der lækre, antikke sager, som du muligvis vil sætte endnu højere pris på i forhold til de splinternye instrumenter.

Er du i tvivl om, hvor du skal kigge efter det brugte musikinstrument, kan du med fordel gå ind på DBA eller hjemmesiden www.brugtemusikinstrumenter.dk, som er en dansk portal for handel med brugte musikinstrumenter.

Sælg ud

Bruger du ikke længere iPad’en eller har du fået et nyt TV, så Chromecasten ikke bliver brugt mere, gælder det i højeste grad om at sælge disse gode, elektroniske sager. Mange af os lader ting blive stående omme bagerst i skabet, som sagtens kunne få nye ejermænd til gavn for alle parter. Brug derfor en dag i weekenden på at rydde op på hylderne, og sæt herefter de fundne genstande til salg på DBA eller andre, lignende hjemmesider. Ønsker du ligeledes at sælge et af dine gamle instrumenter for at skrabe penge sammen til det nye, kan dette lade eksempelvis lade sig gøre på den førnævnte portal for brugte musikinstrumenter.