Stream sport på farten

(sponsoreret indhold)

Foråret kommer tidligt i år og de varme solstråler inviterer virkelig til at springe ud af vinterhulen og i træningstøjet! Og ikke mindst byder forårssæsonen som altid på nye turneringer indenfor blandt andet fodbold i ind- og udland. Med smartphonen kan vi følge flere kampe tæt, holde os grundigt up to date med resultater og udviklinger inden for yndlingsklubberne, og det er derfor en idé i god tid at tjekke op på, hvad de forskellige streaming tilbud sender af turneringer og sportsnyheder. Der er ofte gode prøve-rabatter at hente her tidligt på sæsonen, når de forskellige udbydere gerne konkurrerer om at få nye kunder.

Når du vil til at streame mere på din smartphone, for eksempel mens du alligevel sidder i bus på vej til og hjem fra arbejde, er det selvfølgelig også essentielt at tjekke, hvor god en datapakke, du kan få og hvor god dækning, de forskellige teleudbydere har i dit område. Her gælder det samme som før – lav et hurtigt tjek af de forskellige selskaber og se om du kan gøre en bedre handel et andet sted. Hvis du har været trofast kunde hos det samme teleselskab i længere tid, og du egentlig er tilfreds nok med deres service og dækning, bør du også udnytte muligheden og lege researche lidt på andre selskabers priser. Således kan du nemlig, på respektfuld vis, ringe ind til dit selskab, og venligt “oplyse” dem lidt om dit detektivarbejde ud i konkurrenternes prislejer! Ofte vil du kunne opnå ekstra data hver måned eller en fordelagtig pris på en federe abonnementstype.

Mange, der pendler i tog til job og uddannelse, har fordelen af at streaming kan foregå i bedre kvalitet på en større skærm, nemlig via laptop og tablet, som man jo alligevel har med i tasken. Men det wifi, der udbydes hos for eksempel DSB er – ja, undskyld udtrykket – desværre lige til at lukke op og s**** i! Særligt når man vil live streame flere kampe og har åbnet flere sider på samme tid, svigter både netværk og det lokale wifi, når man sidder i toget. Der er flere løsninger på problemet – læs for eksempel denne guide til

hvordan du kan følge flere kampe tæt samtidigt, uden at alt crasher!

Et andet godt supplement til at se kampene, er at lytte til podcasts om fodbold, udenlandske såvel som danske, hvilket virkelig kan anbefales, hvis du cykler på arbejde eller gerne vil til at bruge mere tid på løbetræningen. Der findes et hav af forskellige formater, når det kommer til sports- og fodbold podcasts, og det danske udbud er vokset voldsomt de sidste par år. Særligt er Fodbold FM på radio24syv et sikkrt hit, hvis du holder af at blive opdateret, få de bedste historier om spillere og klubber såvel som nyde godt af de vidt forskellige gæsteværters analyser og kompetencer. Er du mere til solid underholdning efter en lang dag, bør du derimod tjekke Fjelles Fodboldfjol ud, hvor komikeren Anders Fjeldsted inviterer en lang række af Danmarks sjoveste og mest fodboldelskende komikere ind i studiet til letbenede fodboldanalyser.

Share