Tips til koncerter og børn

(sponsoreret indhold)

Alle husker deres første rigtige koncert, hvor der var gang i den. Musikken spillede, publikum skreg og alt var bare fis og ballade. Uanset hvem man spørger vil deres første koncert stort set altid være en succes.

I dag starter børn allerede med at gå til koncerter fra de er 10 år gammel. Dette ved de fleste koncerter og de har derfor lavet forskellige områder som passer ind til familier og venner som tager til koncert.

Koncert og børn-a

Det kan være svært at finde ud af hvornår ens børn er klar til at tage koncert, og hvis i har valgt at tiden er inde kan i tjekke vores tips til hvordan i skaber en tryg og god koncert.

Sådan får du en god koncert

Det første som de fleste forældre spørger sig selv om, er hvornår barnet har den rette alder til at tage til koncert. Dette er en subjektiv mening, og det afhænger kun af barnets modenhed og om i er villige til at lade barnet tage til koncert. For nogle er det allerede når de er 8 år gammel, mens andre først er 13 når de tager til deres første koncert.

Derudover tænker man ofte på om det er dyrt at tage til en koncert – og om det overhovedet er det værd. Vi har alle forskellige måder at måle på hvornår det kan betale sig at tage til koncert, men som udgangspunkt må det være en succes hvis blot barnet hygger sig til koncerten.

Priserne på billetter kan være alt fra 150 til 1500, alt afhængig af pladsen og om der er luksus med i købet.

Da det typisk er en stor kunstner som dit barn vil høre, kan du undvære opvarmningen. På denne måde undværer du 90 minutter, og hvis dit barn ikke kan lide at sidde ned i lang tid af gangen gør du kun dit barn en tjeneste.

Koncert og børn-b

Sørg for at beskytte dit barn

Når du er til en koncert, vil der selvfølgelig være musik. Denne musik er meget høj i forhold til børns øjne, og det kan derfor være en god idé at købe noget der kan blokere lyden lidt, så den ikke er så høj for deres ører.

Der er ofte ofte meget røg til koncerter – og når vi snakker om koncerter er det ikke kun normale cigaretter, men oftest også hash. Det afhænger dog af koncerten om der er disse typer af mennesker, og hvis der er vil dine børn oftest spørge hvad det er der lugter på denne måde. Da det er ulovligt at ryge hash i Danmark kan du kontakte sikkerhedsfolkene og få dem fjernet eller flytte til andre sæder.

Udover at ryge hash er der også mange fulde mennesker – særligt når det kommer til koncerter hvor der er gang i den. Disse mennesker skal selvfølgelig også have lov til at være der, men begynder de at provokere jer skal i igen kontakte sikkerhedsfolkene. Sørg for at have en plan B for hvordan du vil reagere – for det kan være en mulighed, selvom det er sjældent det sker i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *